Meld deg inn i Rodeløkka vel! Les om Rodeløkkas eldre historie
Meld deg inn i Rodeløkka vel! Les om Rodeløkkas eldre historie Velhuset Gjeldende utleiereglement for velhuset (PDF)

HJEM

AKTUELT

ORGANISATORISK

HISTORISKE GLIMT

SMÅTT OG STORT

ARKIV

BILLEDARKIV

DIVERSE OPPLYSNINGER

«Velet har sitt virkeområde på det sentrale Rodeløkka, som avgrenses av Helgesensgate i sør, Dælenenggata i nord, Trondheimsveien i øst og Gøteborggata i vest.»

Medlemskap Rodeløkka Vel

Hvordan bli medlem?

Det gjør du/din husstand enkelt og greit ved å registrere her. Vi sender en gang i året ut en giro med årlig medlemskontingent a kr. 150,-. Bruk gjerne nettbank ved betaling og merk som «Medlemskontingent».

Bli medlem her!

Hvem kan bli medlem?

Alle husstander (bestående av én eller flere personer) på Rodeløkka kan bli medlem av Rodeløkka vel. Enhver husstand i et borettslag eller sameie kan melde seg inn som enkeltmedlem, men et helt borettslag eller sameie kan ikke melde seg inn kollektivt som ett medlem.

Velets virkeområde er innenfor Trondheimsveien mot øst, Dælenenggata mot nord, Gøteborggata mot vest og Helgesens gate mot sør. Men også husstander som grenser til virkeområdet er velkomne som medlemmer av velet.

Hvorfor bli medlem?

Som medlem støtter du/dere velets arbeid, og bidrar til å skape et sterkt vel. Dette vil gi velet større gjennomslagskraft i saker til felles beste for løkkas beboere. Gjennom velet kan du/dere også ta opp saker som angår fellesskapet, og dermed bidra aktivt til å gjøre Rodeløkka til et enda bedre sted å bo.

Medlemsfordeler

Som medlem får du/dere leie Rodeløkka velhus til redusert medlemspris. Du/dere kan også få låne velhuset til arrangementer som er åpne for velets medlemmer, og som er miljøskapende tiltak.

Som medlem er du også automatisk med på velets e-postlista. Her vil du motta informasjon om velets aktiviteter, nyheter og annet.

Velets 17. mai-feiring på fellesarealet ved velhuset er blitt en tradisjon for mange medlemmer.

Dugnader hører fortsatt med i velets liv og levnet. Her er to glade naboer av fellesarealet ved velhuset, Berit (til venstre) og Christine, i ferd med å anlegge ny plen våren 2004.

RODELØKKA VEL

Tromsøgata 22 B
0565 Oslo

Stiftet: 08.12.1953
Org. nr: 892041822

Rodeløkka vel på

Historiske glimt | Organisatorisk | Velhuset